Ons team staat altijd paraatom de huurders te ontzorgen

Wat we doen

Als bouwonderneming bouwen en renoveren wij bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring en de betrokken werkwijze kunnen wij specifiek aan de klantwens aangepaste huisvestingsoplossingen voor diverse bedrijfstakken bieden. Doordat wij ook zelf het onderhoud aan de gerealiseerde panden uitvoeren heeft de huurder gedurende de gehele huurperiode één aanspreekpunt.

Nieuwbouw

Het bedrijfsproces van de huurder(s) is het uitgangspunt, we kijken daarom dan ook wat voor gebouw het beste past bij de activiteiten die hierin plaats (gaan) vinden. Samen met onze partners streven wij naar het meest efficiënte gebouw. We gaan dan ook altijd voor maatwerk. Als het bedrijfsproces groeit of verandert, dan bewegen wij flexibel met de huurders mee.

Renovatie

Bij (her)ontwikkeling realiseren wij samen met de huurder een bedrijfspand dat past als een maatpak, met alle voorzieningen die nodig zijn. Het hele realisatieproces is bij ons in eigen handen met projectmanagement, financiering en kwaliteitscontrole. Zo houden we grip op de kwaliteit en op de planning. Elk pand wordt altijd gebruiksklaar en naar tevredenheid van de huurder opgeleverd.

Bekijk onze projecten

Service en onderhoud

Service en onderhoud hebben wij in eigen huis. In het geval van een calamiteit heeft de huurder ons directe nummer. Wij weten hoe belangrijk het is om de continuïteit van een bedrijfsproces veilig te stellen. Onze 24/7 servicedienst beschikt daarom over de middelen en de mensen om meteen in actie te komen mocht dat nodig zijn.

Ons team is op zoek naar versterking

Wij zoeken die getalenteerde en zelfstandige teamspelerdie met ons verder wil bouwen!

NEEM CONTACT MET ONS OP