In eigen beheer bouwen, verbouwen en renoveren wij al meer dan 70 jaar

Onze organisatie

In eigen beheer bouwen, verbouwen en renoveren wij al meer dan 70 jaar bedrijfspanden in de meest brede zin van het woord. Denk hierbij aan complexe productiefaciliteiten, logistieke distributiecentra, bedrijfsverzamelgebouwen, hightech productie omgevingen, showrooms, hotels en overige bedrijfspanden.

Sinds 1952 bouwt en beheert Bouwonderneming Goevaers bedrijfspanden die als een maatkostuum passen bij elk bedrijfsproces. Ons familiebedrijf heeft een platte organisatie. Het hele bouw- en beheerproces hebben wij in huis. We kunnen snel schakelen met onze vaste onderaannemers al onze andere partners, mede daardoor kunnen we snel besluiten nemen, wat vertraging in kritieke fases voorkomt.

Het traject dat we doorlopen

Per project wordt een specifiek daarop gericht projectteam samengesteld waarbij de projectleiding altijd in handen is van onze eigen medewerkers. Elk projectteam bestaat minimaal uit een projectleider, een uitvoerder en een voorman timmerman. Overige disciplines worden project specifiek toegevoegd indien daar behoefte aan of aanleiding toe is.

Tijdens een gebruiksperiode is er één aanspreekpunt voor service en onderhoud. We spelen hierbij in op veranderende bedrijfsprocessen, waardoor elk bedrijfspand steeds bij de actuele bedrijfsvoering van huurder past. Goed contact en samenwerking zijn voor ons essentieel. Dat blijkt wel uit de jarenlange relaties met onze huurders en partners.

Toekomstgericht en -bestendig

We hebben een langetermijnvisie en kunnen ook oudere panden middels een grondige renovatie weer helemaal up to date maken en houden. Investeringen in groene energievoorzieningen maken al vele jaren deel uit van onze projecten.

Ons team is op zoek naar versterking

Wij zoeken die getalenteerde en zelfstandige teamspelerdie met ons verder wil bouwen!

NEEM CONTACT MET ONS OP